2. Torta di mela

BENODIGDHEDEN
1. 2 appels
2. 150 gram cassonade
3. 200 gram kristalsuiker
4. 300 gram zelfrijzende bloem
5. 50 gram vanillepoeder
6. 25 cl melk
7. 1 sneetje peperkoek
HOW TO
1. Neem een middelgrote schaal, weeg de bloem af en doe deze in de schaal.
2. Voeg de afgemeten kristalsuiker aan de bloem toe.
3. Neem een maatbeker, vul deze met 25 cl melk en voeg de melk aan het mengsel toe.
4. Neem een zakje vanillesuiker en voeg het aan het deegmengsel toe.
5. Voeg nog 150 gram cassonade aan het mengsel toe en roer goed zodat er geen klonters zijn.
6. Brokkel het sneetje peperkoek in het mengsel en roer opnieuw.
7. Neem 1 appel en snijd deze eerst in partjes. Versnijd vervolgens de partjes in blokjes en roer de blokjes doorheen het deegmengsel.
8. Schil vervolgens de andere appel en snijd deze in partjes.
BENODIGDHEDEN VOOR 4 TAARTJES
1. Neem 4 middelgrote taartvormpjes en smeer deze in met bakboter.
2. Vul de vormpjes 1/3de met het deegmengsel.
3. Leg de appelpartjes op het deegmengsel en bestrooi met cassonade
BAKKEN
Bak het geheel gedurende 45 minuten op een temperatuur van 190°C